Michael Jackson tema på idol!!

Hej, ska berätta om vad jag gjorde igår och vad jag har gjort idag! Igår så var jag på datorn lite, alltså innan idol började! Sedan tittade jag på idol. Jag tyckte det var bra att de hade Michael Jackson tema. Den som var bäst igår var Rabih eller vad han nu hette! Han sjöng " You are not alone " . Jag tycker det nästan lät som om Michael Jackson sjöng!! Och så har min dator dött, tror jag för den går inte att starta! :S

Hejdå :)

Alma

Höstlovet snart slut

Hej,sitter hos Leila på datorn och skriver blogginlägg. Kommentera gärna om hur bloggen är och om den behöver förändras! =) Men idag så ska jag kanske baka en kladdkaka med Leila, och sedan ska vi hitta på något mera. Skriver ett till inlägg i kväll så att ni får höra mer om vad jag har gjort idag! =)

Hejdåå =)

Alma



Min gamla design
 


Hos Leila

Hej, sitter i Leilas nystädade rum. Vi ska äta tacos och titta på Twilight efter. :) Blir säkert en jättemysig kväll!! ;) Vi ska också äta godis och lite chips då vi kollar på Twilight. Sedan vet jag inte vad vi ska göra... :) Men jag önskar er alla som läser en jättetrevlig höst!! :D Hejdåå :)

Alma





MJ forever <3

Lupko <3 (stampe på svenska)

Love you my little baby <3


FREDAG

Hej,idag är det fredag! :D Idag i skolan har vi gjort:


FI (finska) : Översatte några ord

MNK ( miljö och naturkunskap) : Fick våra prov!! :S Fick 8 i vitsord! :) bra i alla fall ;D

GY (gymnastik) : Orienterade :D

GY : Var klara ned orienteringen,så satte inne och läste! ;)

Alma


RSS 2.0