...

Heej,har inte gjort något specielt idag... Bara varit hos farmor och farfar och leila. Sedan då jag kom hem så var jag på datorn. Har inget att skriva mer! Sorry :(

Ska börja skriva igen!!!

Heej, okej nu ska jag berätta om skolan ;) Vi har Ulla-Stina som lärare :) Idag så är jag sjuk. Har ont i halsen,täppt i näsan och ett inflamerat öga!! (13 augusti 2009) Nu ska jag spela The Sims. Jag skriver imorgon också! :)

Ska ta bloggpaus-

Heej,ska ta bloggpaus! Jag ska göra det för att jag inte har tid att skriva på min blogg då skolan börjar. Mycket läxor och sånt som man inte får glömma! Så det är därför jag ska ta bloggpaus! Men såsmåning om så ska jag fortsätta att skriva och lägga in lite nya bilder! Men nu ska jag skriva lite om vad jag har gjort den här dagen. Jag har: Varit hos Leila,ätit glass,varit hos farmor och farfar och spelade Sims. :) Vi syns efter bloggpausen! Hejdåå! :D :)

BLOGGPAUS!










Hej :)

Heej,idag så har jag lite varit med min kanin,hos Leila,köpt och ätit glass och spelat mario kart så klart! Hemma så spelade jag bara The sims och dansade och sjöng lite... Hehee :P Imorgon så kommer jag och sätta in lite nya bilder på mig, och min gammelfarmors gulliga shäferhund Ara! En stor,snäll och lurvig hund, som är 70 ÅR I MÄNNISKOÅR!! :O Min gammelfarmor bor i Zagreb som ligger i Croatien, så vi har varit och hälsat på där! Högsta temperaturen i Zagreb var +50! :O :O Man dör ju av värme! Men nu ska jag gå och spela Mario Kart hos Leila igen! Hejdåååå :)

RSS 2.0